Naar de content

Kampvuuravond

Wat is de Kampvuuravond?

We zitten met elkaar om het vuur. Het vuur op zichzelf is al magisch. En het creëert precies de sfeer en ruimte die er nodig is om als Housing First team stil te staan bij jezelf, elkaar en de taak die rust. Housing First Nederland begeleidt de avond zo dat er gedeeld kan worden wat er in ieder omgaat en er gesproken kan worden vanuit het hart. De avond krijgt betekenis door ieders aanwezigheid en inbreng.

Voor wie is de Kampvuuravond?

Een team van professionals die (opnieuw) verbinding aan wil gaan met elkaar als belangrijke basis voor het werk rondom Housing First.

Programma

Tijdens een kampvuuravond ontmoeten we elkaar. Doel van deze avond is om de onderlinge verbinding in het team te versterken en aandacht te geven aan dat wat je als professionals drijft. Hier is veel ruimte en rust voor het uitwisselen van verhalen en ervaringen. De kampvuuravond verzorgen we op aanvraag en uiteraard zijn tijden en accenten in overleg te bepalen.

Praktisch

Investering
De kosten voor de kampvuuravond zijn op aanvraag. De kosten zijn exclusief koffie/thee, lunch en de locatie, dat organiseert de afnemer van de training zelf. Eventueel kan Housing First Nederland dit organiseren, daar geldt een meerprijs voor. De tijdsinvestering inclusief voorbereidingstijd bedraagt 5 uur. We vragen aan deelnemers de bereidheid om in kwetsbaarheid gezamenlijk te onderzoeken en te leren.

Groepsgrootte
Maximaal 10 deelnemers.

Studiemateriaal
Studiemateriaal wordt minimaal 2 weken van tevoren per mail verstrekt. Verder dient de eigen ervaring als basis voor deze avond van stilstaan en reflectie.

Aanmelden (of aanvragen)
De Kampvuuravond is beschikbaar op aanvraag. Vraag de kampvuuravond aan via info@housingfirstnederland.nl.

Wat levert de Leergang Housing First je op?

Kennis

over het belang van werken vanuit verbinding en kwetsbaarheid.

Inzicht

in je team en je collega’s, begrip en (h)erkenning voor wie ze zijn en wat hen drijft.

Inspiratie

en aanmoediging om elkaar steeds beter te leren kennen en de onderlinge band als belangrijke steun in te kunnen zetten in de dagelijkse werkzaamheden.

Reflectie

Reflectie op jouw eigen kantelmomenten en drijfveren om het werk te doen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.