Naar de content

Gratis Webinar Kennismaken met Housing First

Wat is het Webinar Kennismaken met Housing First?

Tijdens dit lunch webinar maak je kennis met Housing First, hoe het is ontstaan, hoe Housing First in een notendop werkt en welke lessen er zijn geleerd. Er is ruimte om vragen te stellen aan experts met ervaringskennis en professionele kennis.

Op dit moment staan er geen nieuwe webinars gepland.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met Housing First en nieuwsgierig is naar wat het nu eigenlijk is. Voor dit webinar is geen voorkennis nodig over Housing First.

Programma

Het lunchwebinar duurt van 12:00 tot 13:00 uur. We beginnen het webinar met een stuk historie en de eerste start van Housing First in Nederland. Vervolgens kijken we naar de kernprincipes en uitgangspunten van Housing First en horen we kort hoe dit in de praktijk werkt. Tijdens het webinar zijn er twee momenten waarop een aantal van de gestelde vragen behandeld worden door experts met ervaringskennis en professionele kennis.

Praktisch

Investering
Deelname is gratis. Tijdens het webinar kun je vragen stellen in de chat. Wij beantwoorden je vragen in de chat. Je vraag kan eventueel ook worden beantwoord door de gasten van het webinar. We maken gebruik van Google Meet.

Groepsgrootte
Onbeperkt.

Aanmelden
Er staan momenteel geen nieuwe webinars gepland.

Wat levert het Lunchwebinar Kennismaken met Housing First je op?

Kennis

over de kernprincipes van Housing First.

Inzicht

in hoe Housing First in de praktijk werkt.

Inspiratie

om je verder te verdiepen in Housing First.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.