Naar de content
Terug naar het overzicht

Kom naar de Housing First Day 2024

11 december 2023

Met ontzettend veel plezier nodigen we je officieel uit voor de Housing First Dag op 2 februari 2024. Een feestelijke, inspirerende middag waar iedereen die dak- en thuisloosheid voorgoed wil beĆ«indigen samenkomt. We staan stil bij de successen die door het hele land zijn geboekt, delen kennis over wat beter en anders kan en reiken voor de tweede keer de Housing First Award uit.

Dat alles onder het genot van een hapje, drankje en verrassende intermezzoā€™s verzorgd door jonge talenten die zich inzetten om dakloosheid onder hun leeftijdgenoten te beĆ«indigen.

Deze keer hebben we een wel heel bijzondere gast weten te strikken. Niemand minder dan Dr. Stephen Gaetz komt spreken! Dr. Gaetz is directeur van het Canadian Observatory on Homelessness, professor aan York University en expert in de aanpak van jongerendakloosheid, het centrale thema tijdens de Housing First Day 2024.

Natuurlijk mogen jij en je collegaā€™s niet ontbreken. Ook – of misschien wel juist – als je je niet specifiek bezighoudt met jongerendakloosheid, ben je van harte welkom. Zo leren we met en van elkaar!

Bericht delen
Deel dit bericht

Gerelateerd

19 december 2023

Kerst voor Dakloze Mensen: Van Koude Straten tot Warme Harten

1 december 2023

Vacature: projectleider Housing First Academie

6 oktober 2023

Nieuwe telling toont aan: veel vrouwen, jongeren en kinderen dak- of thuisloos

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.