Naar de content
Terug naar het overzicht

Tweedaagse landelijke basistraining in Breda (20 en 27 juni)

18 maart 2024

De Housing First teams groeien op allerlei plekken in het land, dat is geweldig. Tegelijkertijd kun je niet voor iedere nieuwe medewerker opnieuw een teamtraining inkopen. Bovendien is er ook interesse vanuit de bredere groep hulpverleners die graag volgens de Housing First aanpak willen werken.

Daar hebben we iets op bedacht.

We organiseren een aantal keer per jaar een tweedaagse basistraining Housing First voor hulpverleners waar landelijk op kan worden ingeschreven. Zo kun je als (zorg)organisatie zorgen dat jouw medewerkers het hele jaar door goed toegerust aan de slag kunnen! Het mooie is dat je op deze manier in contact komt met Housing First professionals uit verschillende gemeenten en organisaties en daarmee niet alleen de basis van Housing First meekrijgt, maar ook direct een waardevol netwerk opbouwt.

De eerstvolgende training vindt plaats op 20 en 27 juni in Breda. De inschrijving is geopend. Er is plek voor maximaal 14 deelnemers, deelname is op volgorde van inschrijving.

Meer informatie en aanmelden via deze link.

Bericht delen
Deel dit bericht

Gerelateerd

19 december 2023

Kerst voor Dakloze Mensen: Van Koude Straten tot Warme Harten

11 december 2023

Kom naar de Housing First Day 2024

Met ontzettend veel plezier nodigen we je officieel uit voor deĀ Housing First DagĀ opĀ 2 februari 2024.Ā Een feestelijke, inspirerende middag waar iedereen die dak- en thuisloosheid voorgoed wil beĆ«indigen samenkomt. We staan stil bij...

1 december 2023

Vacature: projectleider Housing First Academie

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.