Naar de content
Terug naar het overzicht

Vacature: projectleider Housing First Academie

1 december 2023

Projectleider Housing First Academie

Wil jij je inzetten voor het beëindigen van dakloosheid? Heb je aantoonbare praktijkervaring met Housing First en daarnaast ook didactische kwaliteiten? Ben je een kei in het plannen, coördineren en ontwikkelen van opleidingsactiviteiten? En, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Housing First Nederland

Housing First Nederland komt op voor iedereen die te maken krijgt met (dreigende) dakloosheid. We promoten en ondersteunen het bewezen effectieve Housing First model en de systeemverandering die nodig is om dakloosheid duurzaam te beëindigen. Wij gaan voorop in dit nieuwe denken en doen en zijn onderdeel van een wereldwijde beweging die zich hiervoor inzet.

Wij zijn een klein en gepassioneerd team en werken samen vanuit vertrouwen, autonomie, positiviteit, denken in mogelijkheden en warme en eerlijke communicatie. Onze missie is wat ons verbindt als mensen en ondernemers. 

Housing First Academie

Het verspreiden van kennis is cruciaal om de gewenste paradigmashift Wonen Eerst te maken. De Housing First Academie ziet het als haar taak om professionals, adviseurs, projectleiders en beleidsmakers te trainen in het gedachtegoed van Housing First. In het afgelopen jaar is een stevige basis gelegd. 

Wie we zoeken

Voor verdere doorontwikkeling van de Academie zoeken we iemand met talent voor organiseren, opleiden en trainen. Heb je ervaringskennis, dan is dat een pré.  

Verder ben je:

  • Autonoom. De functie is in zeer beperkte mate ingekaderd door richtlijnen en procedures en vereist een behoorlijke mate van zelfstandigheid
  • Een verbindend persoon die in staat is aan te sluiten bij de leerbehoeften van deelnemers aan de activiteit.
  • Goed in het aanbrengen van structuur en het ontwikkelen van werkprocessen. Dit doe je samen met je collega’s van administratie en communicatie.
  • Flexibel en stressbestendig, je vindt het leuk om voor een kleine, startende stichting te werken waarin we samen nog van alles opbouwen.

Wat ga je doen

  • Je bent verantwoordelijk voor de Housing First Academie en alle activiteiten die daarmee samenhangen. Ook ben je aanspreekpunt voor externen, bijvoorbeeld bij het organiseren van een (incompany) training.  
  • Je hebt een leidende rol in acquisitie en communicatie in het aanbod van de Housing First Academie.
  • Je coördineert de trainingen en workshops en staat bij een deel van de trainingen zelf voor de groep. 
  • Je onderhoudt contact met de groep (freelance) trainers en stuurt waar nodig op inhoud en uitvoer van de trainingen.
  • Je geeft vorm aan de ontwikkeling van bestaand en (op termijn) nieuw aanbod.

Praktisch

Je werkt vanuit huis en bent regelmatig onderweg en op locatie. Elke vrijdag komen we bij elkaar in Utrecht, op het kantoor van Portaal, Beneluxlaan 9. We bieden je een jaarcontract met een bruto maandsalaris van maximaal 4300 euro (bij een dienstverband van 36 uur). Je hebt recht op vakantiedagen en pensioen. 

Solliciteren

Stuur vóór 10 december een korte motivatie en CV naar: info@housingfirstnederland.nl. Op 14 december (in de middag) is de eerste gespreksronde via Google Meet. De tweede gespreksronde is gepland in de middag van 18 december en zal fysiek plaatsvinden. De startdatum zal in overleg worden vastgesteld.

Housing First Nederland is er voor alle mensen die met (dreigende) dakloosheid te maken krijgen. Diezelfde principes zijn van toepassing op onze interne organisatie. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers bijdraagt aan de kwaliteit van onze activiteiten. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren ongeacht je achtergrond, leeftijd of identiteit.

Bericht delen
Deel dit bericht

Gerelateerd

29 april 2024

Die jongeren hebben het er zelf ook naar gemaakt

26 april 2024

Administratief ondersteuner gezocht

18 maart 2024

Tweedaagse landelijke basistraining in Breda (20 en 27 juni)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.