Naar de content

Landelijk platform Housing First

Landelijk platform Housing First

Voor de partijen die betrokken zijn bij de uitvoering van Housing First organiseren we Meet Ups, Masterclasses, Denktanks, Nieuwsbrieven en Jaarevents voor zorgorganisaties, woningcorporaties en gemeenten. We faciliteren onderling leren en kennisdelen en bevorderen overstijgende samenwerking. En last but not least, houden we iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van Housing First.

Wij geloven in learning by doing. De ervaring leert dat professionals er veel aan hebben om hun dilemma’s en uitdagingen in te brengen in een lerende omgeving. Wanneer zich ogenschijnlijk onoplosbare situaties voordoen, blijkt er in dit forse netwerk steeds weer kennis en ervaring beschikbaar om knelpunten te overwinnen. Het is daarmee een belangrijke hulpbron voor stakeholders bij de opschaling van Housing First.

Sluit je aan!

Het Housing First Jongeren Platform is een groep mensen die een gemeenschappelijk belang of opgave deelt. Wat ons verbindt, is de passie voor Housing First Jongeren en de trots op ons werk. Daarin herkennen we elkaar en spreken we dezelfde taal!

Wat houdt het Landelijk Platform Housing First jongeren in?

Het is een ontmoetingsplek voor alle professionals van zorgorganisaties, woningcorporaties en gemeenten die betrokken zijn bij Housing First Jongeren op verschillende plekken in het land. We delen ervaringen en inzichten, informeren en adviseren elkaar en ontwikkelen nieuwe ideeën en initiatieven. Zo leer en ontwikkel je samen met anderen al doende nieuwe manieren om met uitdagingen om te gaan. Het is dus vooral een open en experimentele leeromgeving. Dat werkt inspirerend en geeft een breder perspectief.

Bovendien blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten. Ook wordt er geregeld een werkbezoek bij een Housing First Jongeren praktijk aan de bijeenkomst gekoppeld.

Aansluiten is gratis

Sluit je aan!

  1. Meld je dan aan via: info@housingfirstnederland.nl.
  2. Geef aan wie je bent, bij (of met) welke Housing First Jongeren praktijk je werkt (plaats en organisatie) en wat je functie is.
  3. Je ontvangt zo snel als mogelijk bericht van ons en een uitnodiging om kennis te maken.

Deze organisaties gingen je voor

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Housing First Nederland?

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter

Volg ons

Volg ons op Instagram

Volg ons

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.