Naar de content

Housing First voor woningcorporaties

Wij bieden kant- en klare kennis aan voor woningcorporaties

Housing First Nederland streeft ernaar om in de nabije toekomst dak- en thuisloosheid voorgoed te beëindigen. Iedereen krijgt de kans op een (t)huis, met de juiste ondersteuning om dit te behouden.

Als woningcorporatie aan de slag

Als woningcorporatie voelt het huisvesten van (dreigend) dakloze mensen als jouw taak. Op dit moment zijn er zo’n 30 woningcorporaties die op verschillende plekken in Nederland huisvesting verzorgen met Housing First. Om Housing First uit te breiden, zijn er nog meer woningen nodig. Woningcorporaties spelen een belangrijke rol in de opschaling van Housing First. Want zonder ‘housing’ geen Housing First.

Maar hoe creëer je leefbare wijken voor iedereen? Hoe bied je de juiste hulp voor de kwetsbare mensen in deze wijken? Heb je als woningcorporatie behoefte aan deskundigheid bij de uitvoering van Housing First? Wij helpen je graag. Neem contact op via info@housingfirstnederland.nl voor meer informatie, kom naar één van onze Introductiedagen, of meld je aan voor de Leergang Housing First – Wonen Eerst.

Contact / kennismaking plannen woningcorporatie

Heb je vragen over Housing First of wil je verkennen wat de mogelijkheden zijn voor Housing First binnen jouw woningcorporatie? Neem dan contact met ons op via info@housingfirstnederland.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Housing First Nederland?

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter

Volg ons

Volg ons op Instagram

Volg ons

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.