Naar de content

Zet je in, word vrijwilliger!

Onderschrijf jij de missie en visie van Housing First Nederland en wil je meer doen? Word vrijwilliger!

Wij prijzen ons gelukkig met de vrijwilligers die Housing First Nederland een warm hart toedragen en helpen bij de uitvoering van activiteiten. Met veel betrokkenheid en toewijding hebben zij ervoor gezorgd dat we al zover gekomen zijn.

De komende jaren zal er nog veel werk verzet moeten worden. Als vrijwilliger kun je op allerlei manieren bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan ondersteunende werkzaamheden als eventplanning, maar ook aan het inzetten van jouw ervaringskennis bij trainingen en belangenbehartiging, optreden als ambassadeur en nog veel meer.

Ben jij een vernieuwer? En wil jij je incidenteel of structureel inzetten voor onze missie? Word vrijwilliger bij Housing First Nederland. Wij zoeken in de eerste plaats naar mensen met ervaringskennis, maar dat is zeker geen vereiste! Meedoen? Vul het formulier hieronder in. Op basis van jouw talenten en interesses kijken we samen wat jij concreet kunt betekenen.

Meld je aan

Iedereen die wil bijdragen aan Housing First, kan meedoen. Wij zetten geen vacatures uit, maar vragen je het aanmeldformulier voor vrijwilligers in te vullen. We plannen dan een kennismaking waarin we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  Liever direct contact?

  Stel dan direct je vraag via info@housingfirstnederland.nl!

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Housing First Nederland?

  Volg ons op LinkedIn

  Volg ons op Twitter

  Volg ons

  Volg ons op Instagram

  Volg ons

  Op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.