Naar de content

Housing First voor zorgorganisaties

Wij bieden kant- en klare kennis aan voor de zorg

Housing First Nederland streeft ernaar om in de nabije toekomst dak- en thuisloosheid voorgoed te beëindigen. Iedereen krijgt de kans op een (t)huis, met de juiste ondersteuning om dit te behouden.

Als zorgorganisatie aan de slag

Als zorgorganisatie draag je bij aan het waarmaken van de belofte van Housing First Nederland. Je bent een belangrijke partner in het behouden en bevorderen van Housing First.

Wij weten welke uitdagingen de implementatie en ontwikkeling van Housing First met zich mee kan brengen. Intern draagvlak, goede samenwerking en een goed functionerend en opgeleid team zijn hierbij van groot belang. Wij helpen je hier graag mee, zowel binnen jouw organisatie als met andere stakeholders.

We werken met jou als zorgorganisatie samen aan de ontwikkeling en verbetering van Housing First. We maken begrijpelijk hoe Housing First werkt in de praktijk. Ook zorgen wij ervoor dat uitvoerend professionals over de benodigde kennis en kunde beschikken met de Leergang Housing First aan de Hogeschool Utrecht, in company trainingen, coaching en intervisie.

Op dit moment zijn er zo’n 47 Housing First praktijken, geboden door zo’n 35 verschillende zorgaanbieders in Nederland. Zij zijn aangesloten bij ons Landelijk Platform.

Contact / kennismaking plannen zorgorganisatie

Heb je vragen over Housing First of wil je verkennen wat de mogelijkheden zijn voor Housing First binnen jouw zorgorganisatie? Neem dan contact met ons op via info@housingfirstnederland.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Housing First Nederland?

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter

Volg ons

Volg ons op Instagram

Volg ons

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen.